top of page

My Site Group

Public·107 members

[[[priveste in direct]]((] Petrolul Ploiești vs Rapid Bucureşti în direct 2022 15 decembrie 2023

4 dec. 2023 — Sepsi OSK Sfantul Gheorghe vs Petrolul Ploiesti Head to Among them ... [TRANSMITERE LIVE>>] Sepsi vs Rapid Bucureşti în direct live 9 nov.

FC Petrolul – Lupii Galbeni Modificare de oră: FC Petrolul – Rapid București – vineri Creat cu de Studio Panda. Copyright 1924-2022 FC Petrolul Ploiești, Toate drepturile rezervate. Rapid - Petrolul Ploiești, Live Video Online, de la ora 19:00 14 dec. 2022 — Rapid – Petrolul Ploiești 3-1, în etapa a 20-a din Superliga. Prima victorie a giuleștenilor după 5 meciuri! · Publicat: 14-12-2022, 21:00 ... [SPORT TV!!!] CFR Cluj vs Petrolul Ploiesti în direct live 1 18 sept. 2023 — vs Petrolul în direct 2022 18/09/2023 0 · Simona Halep · FCSB · Dinamo · Rapid Bucuresti · CSU Craiova · CFR. Petrolul Ploiești - ... Valle, Al. Ioniță II Antrenor: Cristiano Bergodi Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Țicu – Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi – Irobiso, G. Grozav Rezerve: Eșanu – L. Dumitriu, Almeida Gomes, Garutti, Purtic, Jefferson, Mitrov, Rădulescu, Petrovic Antrenor: Florin Pîrvu Stadion: Superbet Arena Giulești Arbitru: Andrei Chivulete (București), A1: Andrei Constantinescu (București), A2: Mihăiță Necula (București) Arbitru VAR: Bogdan Dumitrache (București), AVAR: Marius Badea (Râmnicu-Vâlcea) Rapid – Petrolul, Live Video Online, de la ora 21:30 După plecarea-fulger a lui Adrian Mutu în Azerbaidjan și înlocuirea lui peste noapte cu Cristiano Bergodi chiar înainte de a începe sezonul, „giuleștenii” nu au reușit încă să se redreseze și au avut un start dezamăgitor în Superliga: au adunat doar cinci puncte în primele patru runde, iar în etapa precedentă au înregistrat primul eșec, 1-2 cu FC Voluntari. Petrolul Ploiesti vs Rapid Bucuresti H2H 15 dec 2023 Teams Petrolul Ploiesti Rapid Bucuresti played so far 14 matches. Petrolul Ploiesti won 3 direct matches. Rapid Bucuresti won 5 matches. 6 matches ended in a ... (((FOTBAL))) Rapid vs CFR Cluj în direct 2022 25 septembrie 0 cu Gasca ZurliMedia Turneu National FC Rapid 1923 - CFR CLUJ Superbet Arena POLI IASI - FC BOTOSANI Iasi Stadionul Emil Alexandrescu Gala Folk “Om bun” ... ”Sold out” la Petrolul - Rapid. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1SuperLiga: Petrolul - Rapid, vineri, 20:00, DGS 1 SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, vineri, 17:00, DGS 1 Duelul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, în format LIVE VIDEO pe site-ul www. digisport. ro, dar și în aplicația Digi Sport. Petrolul - Rapid se joacă cu ”casa închisă”Joi după-amiază, clubul petrolist a anunțat că s-au vândut toate biletele pentru duelul cu Rapid. Așadar, cele 14. 000 de bilete s-au vândut precum pâinea caldă. Aproximativ 600 de locuri nu a fost scoase la vânzare, fiind folosite ca zone de tampon între cele două galerii. 68 de ani de rivalitate între Petrolul și RapidÎn acest moment, gazdele de la Petrolul Ploiești sunt pe locul 11, cu 4 puncte obținute în primele 4 etape. De partea cealaltă, Rapidul are parte de un debut în forță, cu 9 puncte câștigate în cele patru etape, dar cu un parcurs infernal: 0-1 cu CFR Cluj, 2-0 cu FCSB, 1-0 cu Universitatea Craiova și 2-1 cu FC Argeș. Toate cele patru formații au evoluat în play-off, sezonul trecut din Liga 1. Ei trec printr-o perioadă bună, noi suntem așa și așa. Trebuie să reparăm ce am făcut în meciul cu FC Voluntari. Am reglat întotdeauna. Am făcut lucruri bune pe unde am stat. Nu e ușor deloc. Și cu Budescu, și fără Budescu. Petrolul e o echipă bună, a câștigat împotriva campioanei României. ”E o întrebare care trebuie pusă conducerii (n. r. dacă simte presiunea). Eu știu ce fac, sunt încrezător în munca mea. LNBM MOZZART 2022-2023: Rapid București - YouTube YouTube YouTube 2:01:15 YouTube FRB TV 10 oct. 2022 10 oct. 2022 De cealaltă parte, Petrolul are tot cinci puncte, însă pare să fie pe un trend ascendent: în cea mai recentă etapă, au obținut prima victorie din noua campanie, tocmai împotriva campioanei Farul: 3-2, la Ploiești, după un gol marcat în prelungirile partidei de Christian Irobiso. La conferința de presă premergătoare meciului Rapid – Petrolul, Cristiano Bergodi a precizat că beneficiază în continuare de încrederea conducerii și a dat asigurări că va face față presiunii din Giulești. „E un derby, ne așteaptă o zi grea. Știm ambiția pe care o au suporterii, ce rivalitate este. Întâlnim o echipă care stă bine din toate punctele de vedere. Rapid - Petrolul, Live Video Online, de la ora 21:30 13 aug. 2023 — Rapid primește vizita celor de la Petrolul Ploiești în această seară, de la ora 21:30, în etapa a 5-a din Superliga, iar meciul va putea fi ... (TRANSMITERE LIVE>>) Rapid Bucureşti vs Poli Iași în 5 oct. 2023 — (TRANSMITERE LIVE>>) Rapid Bucureşti vs Poli Iași în direct 2022 06.10.2023 acum 4 zile — The Soccer Teams Petrolul Ploiesti and CFR Cluj ... ”SOLD-OUT `Ilie Oană` Ne înclinăm! Vă mulțumim! Vom avea un stadion plin, vom avea un stadion în galben. Hai la meci îmbrăcat în galben pentru a contribui la o atmosferă unică în România”, a fost mesajul postat de gruparea ploieșteană pe pagina oficială de Facebook a clubului. Noul stadion ”Ilie Oană” a fost inaugurat în anul 2011, având o capacitate de 15. 073 de locuri pe scaune. Petrolul 0-2. Două tontogoluri au decis Primvs Derby - YouTube YouTube YouTube 7:50 YouTube Orange Sport Romania 13 aug. 2023 13 aug. 2023 Lipsesc: direct direct

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page